Papardelle met parmaham en ricottasaus

(Dit recept is voor twee personen)
  • Pappardelle met parmaham en ricottasaus
  • Pappardelle met parmaham en ricottasaus
Bekijk andere recepten met

Ingrediƫnten

Bereiding

  • Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij deze in heel kleine blokjes ( indien je kerstomaatjes gebruikt snij je deze in vier )
  • Snipper de peterselie fijn
  • Meng de ricotta met de peterselie, de tomatenblokjes en kruid af met peper en zout
  • Snij de Parmaham in reepjes
  • Kook de papardelle beetgaar ( kooktijd zie verpakking ) in licht gezouten water
  • Giet 1 deciliter van het kookvocht bij de ricottasaus
  • Giet de pasta af en meng deze onder de ricottasaus samen met de reepjes Parmaham
  • Serveer in diepe borden en besprenkel met wat olijfolie en de gesnipperde peterselie

Download en print de PDF-versie van dit recept: