Rolletjes van Serranoham met Italiaanse smeuïge kaas

(Dit recept is voor vier personen)

Ingrediënten

Bereiding

  • Roer alle kaassoorten samen met de zure room door elkaar tot een goed smeerbaar mengsel en kruid af met peper ( ongeveer 15 draaien van de pepermolen ) en zout
  • Neem 1/3 van de olijven en de gedroogde tomaten en snij deze zeer fijn en meng deze dan onder het kaasmengsel
  • Besmeer de sneetjes ham met het kaasmengsel en rol deze op
  • Meng de raketslag met de olijfolie, de Balsamico-azijn een beetje zeezout en wat peper van de molen
  • Reinig het witloof en neem enkele witloofblaadjes
  • Snij de rest van de zongedroogde tomaten fijn
  • Snij de rest van de olijven in fijne ringetjes
  • Garneer de borden met de raketsla, de witloofblaadjes, de rest van de zongedroogde tomaten en de olijven
  • Schik de Serranorolletjes schuin op de salade
  • Maak op de randen van het bord een kruidenrandje met een draai uit de pepermolen en versier verder met de Balsamico-crème
  • Serveer met het gebakken ciabatta brood

Download en print de PDF-versie van dit recept: