Bekijk andere recepten met
Ingrediënten
- 600 gram gehakt ( varken / rund of naar keuze )
- olijfolie
- 3 ajuinen
- 1 wortel
- 1/2 groene paprika
- 1/2 rode paprika
- 1 teentje look
- 125 gram champignons
- 1/2 courgette
- 1 liter gepelde tomaten
- klein blikje tomatenpuree
- peper en zout
- spaghettikruiden
- cayennepeper
- oregano
- basilicum
Bereiding
- Snij de ajuin fijn
- Snij de wortel, de paprika's en de courgette in brunoise
- Snij de champignons in halve schijfjes
- Fruit de ajuin en de wortel in olijfolie en voeg het gehakt toe
- Roer het gehakt los in de groenten
- Voeg de paprikastukjes toe en stoof kort aan bij de rest
- Voeg de geperste look, de gepelde tomaten, de tomatenpuree, de champignons en de courgette toe
- Kruid met peper en zout, de cayennepeper, de spaghettikruiden ( 1 à 2 eetlepels ), de basilcum en de oregano
- Laat de saus zachtjes stoven tot alles gaar is