Bekijk andere recepten met
Ingrediƫnten
- 2 passievruchten
- 4 bolletjes passievruchtensorbet
- bloemsuiker
- 1/4 kleine ananas
- boter
- 2 eetlepels suiker
- 3 eetlepels witte rum
- 2 bananen
- sap van een halve tot een hele limoen
Bereiding
- Snij de passievruchten in 2 en haal ze leeg en vul ze op met een bolletje passievruchtensorbet en plaats deze in de diepvries tot gebruik
- Schil 1/4 ananas en snij de harde kern eruit
- Snijd het vruchtvlees van de ananas in blokjes van 1,5 cm
- Bewaar de mooiste bladeren van de ananas
- Laat de boter smelten en bak hierin de ananas - bestrooi met de suiker en laat kort karamelliseren en blus met de witte rum
- Pel ondertussen de bananen en snij in schijfjes van 1 cm
- Bak de bananen zeer kort bij de ananas op een hoog vuur en besprenkel met het limoensap
- Schik de gebakken ananas en banaan in diepe borden
- Lepel er het vruchtvlees van de passievruchten over
- Leg er het bolletje sorbet bij en werk af met enkele blaadjes van de ananas en de bloemsuiker