Bekijk andere recepten met
Ingrediënten
- 1/4 verse ananas
- melkerijboter
- 2 eetlepels acacia honing
- sinaasappelsap van 2 sinaasappelen
- 2 eetlepels rum
- maïzena express
- frambozensorbet
- rode vruchten ( naar keuze )
- 4 muntblaadjes
- bloemsuiker
Bereiding
- Schil de ananas en verwijder het harde gedeelte
- Snij de ananas in blokjes
- Pers de 2 sinaasappelen en laat het sap kort inkoken met de honing en de rum
- Laat de melkerijboter smelten in een pan en bak de ananasblokjes zeer kort
- Haal de ananas uit de pan en leg in diepe borden
- Blus de pan met het ingekookte sinaasappelsap
- Bind lichtjes met de maïzena express
- Giet de saus op de ananas
- Schep een bolletje frambozensorbet in het midden van de ananas
- Bestrooi de randen van het bord met de bloemsuiker
- Werk af met de rode vruchten en een muntblaadje