Gevulde miniwraps

(Dit recept is voor tien personen)
  • Gevulde miniwraps
  • Gevulde miniwraps
  • Gevulde miniwraps
Bekijk andere recepten met

Ingrediënten

  • 1 wrap
  • 2 sneetjes Breydelham
  • 1 grote stronk witloof
  • 5 sneetjes Chaumes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Peper en zout

Bereiding

  • Maak de witloofblaadjes los. Verhit de olijfolie in een pan en bak de witloofblaadjes goudbruin aan beide kanten en kruid af met peper en zout.
  • Laat de blaadjes uitlekken op wat keukenpapier.
  • Leg de sneetjes kaas naast elkaar op de wrap.
  • Leg er de sneetjes Breydelham op gevolgd door de gebakken witloofblaadjes.
  • Rol de wrap strak op en zet 7 à 10 minuten  in een op 200° C voorverwarmde oven.

Steek om de centimeter een cocktailprikker in de opgerolde wrap en snijd tussen de prikkers in hapklare hapjes.

Download en print de PDF-versie van dit recept: