Goulashsoep

(Dit recept is voor vier personen)
  • Goulashsoep

Opmerking en tips

Opmerking : voeg af en toe wat water toe

Ingrediënten

Bereiding

  • Was en schil de aardappelen en snij deze in kleine blokjes
  • Snij de ajuin en de paprika in fijne stukjes
  • Emondeer de tomaat en snij in kleine blokjes
  • Verhit de boter en doe er de ajuin en de paprika bij.
  • Bak deze tot de ajuin lichtbruin is en stoof dan nog even verder samen met het tomatenconcentraat
  • Neem de pan van het vuur en voeg het paprikapoeder toe
  • Roer alles goed om en doe er de bouillon samen met de in de stukjes gesneden tomaat
  • Zet alles terug op het vuur en voeg het rundstoofvlees toe samen met het komijnzaad, de tijm en de laurier ( naar eigen smaak )
  • Voeg na ongeveer 1 uur sudderen de aardappelblokjes toe
  • Laat alles sudderen tot het vlees bijna gaar is ( dit moet ongeveer 3 uur opstaan )
  • Werk af met zure room