Homemade loempia's

(Dit recept is voor vier personen)
  • Homemade loempi's
  • Homemade loempi's
  • Homemade loempi's
  • Homemade loempia's

Opmerking en tips

Tip 1 : Serveer deze loempia's met wat rijst en kerriesaus en zoet-zure saus

Tip 2 : Je kan deze loempia's ook kleiner maken zodat je deze kan geven als aperitiefhapje

Tip 3 : Je maakt van dit gerecht een vegetarisch gerecht door gewoonweg de gekookte ham weg te laten

Bekijk andere recepten met

Ingrediƫnten

Bereiding

  • Snij de witte kool in fijne reepjes
  • Schil de wortel en rasp deze fijn
  • Verhit 1 eetlepel olijfolie in een wokpan en roerbak de witte kool, de wortel en de sojascheuten gedurende ongeveer 2 minuten en kruid af met peper en zout
  • Laat de groenten eerst wat afkoelen
  • Klop het ei los met een vork
  • Leg in het midden van elk vel brickdeeg 2 eetlepels van de gewokte groenten en vouw de twee zijkanten naar het midden toe
  • Vouw de onderkant omhoog en rol op tot een loempia en plak deze dicht met het losgeklopt ei
  • Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de loempia's 3 Ć  4 minuten aan elke kant