Kaasburger met romige tagliatelle en witloof

(Dit recept is voor vier personen)
  • Kaasburger met romige tagliatelle en witloof
Bekijk andere recepten met

Ingrediƫnten

  • 4 kaasburgers
  • 1 kilogram witloof
  • 150 gram kruidenkaas
  • 500 gram verse tagliatelle
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Witte peper en zout

Bereiding

  • Snij het witloof in de lengte in twee en verwijder de harde kern en snij het daarna in lange fijne reepjes
  • Verhit 1 eetlepel olijfolie en een braadpan en bak er de kaasburgers in ( ongeveer 5 minuten aan elke kant ) tot ze goudbruin zijn. Haal deze uit de pan en hou ze warm.
  • Verhit 2 eetlepels olijfolie in dezelfde pan en roerbak de reepjes witloof gedurende 5 minuten goudbruin.
  • Roer er de kruidenkaas onder en laat nog ongeveer 2 Ć  3 minuten verder garen en kruid af met peper en zout.
  • Kook intussentijd de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water.
  • Meng de tagliatelle onder het witloofmengsel en verdeel over de borden en leg er de kaasburger bij.

Download en print de PDF-versie van dit recept: