Kaasburger met romige tagliatelle en witloof
(Dit recept is voor vier personen)
Bekijk andere recepten met
Ingrediƫnten
- 4 kaasburgers
- 1 kilogram witloof
- 150 gram kruidenkaas
- 500 gram verse tagliatelle
- 3 eetlepels olijfolie
- Witte peper en zout
Bereiding
- Snij het witloof in de lengte in twee en verwijder de harde kern en snij het daarna in lange fijne reepjes
- Verhit 1 eetlepel olijfolie en een braadpan en bak er de kaasburgers in ( ongeveer 5 minuten aan elke kant ) tot ze goudbruin zijn. Haal deze uit de pan en hou ze warm.
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in dezelfde pan en roerbak de reepjes witloof gedurende 5 minuten goudbruin.
- Roer er de kruidenkaas onder en laat nog ongeveer 2 Ć 3 minuten verder garen en kruid af met peper en zout.
- Kook intussentijd de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water.
- Meng de tagliatelle onder het witloofmengsel en verdeel over de borden en leg er de kaasburger bij.