Kocosrotsjes met Limoncello

(Dit recept is voor één persoon)
  • Cocosrotsjes met Limoncello
  • Cocosrotsjes met Limoncello
  • Cocosrotsjes met Limoncello
  • Cocosrotsjes met Limoncello
  • Cocosrotsjes met Limoncello

Opmerking en tips

De baktijd van de rotsjes hangt vooral af van hoe groot je ze zelf gemaakt hebt.

Indien het deeg nog te nat blijkt te zijn kan je er altijd wat extra kokosrasp aan toevoegen

Bekijk andere recepten met

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 200 milliliter Limoncello
  • 225 gram kokosrasp

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°
  • Klop de volledige eieren samen met de Limoncello door elkaar ( best met een mixer gedurende ongeveer 4 minuten )
  • Voeg de kokosrasp toe en meng alles goed door elkaar ( het deeg moet wat droger worden zodat je er bolletjes van kan maken )
  • Maak kleine gelijke bolletjes en leg op een met bakpapier bedekte bakplaat
  • Laat in de oven afbakken gedurende ongeveer 15 minuten