Bekijk andere recepten met
Ingrediƫnten
- 16 mini bladerdeegjes ( kleine vormpjes)
- 200 gram grijze gepelde garnalen
- 30 gram boter
- 35 gram ( gewone ) bloem
- 1,5 deciliter visfumet
- 2 deciliter room
- 1 kleine koffielepel tomatenpuree
- 1/2 koffielepel mosterd
- 50 gram gemalen kaas
- 25 gram gemalen kaas ( zeer fijn hakken )
Bereiding
- Maak een roux van de boter en de bloem
- Voeg al roerend de visfumet en de room toe
- Voeg de tomatenpuree en de mosterd toe
- Laat al roerend doorkoken ( men moet een dikke saus verkrijgen)
- Zet het vuur af
- Voeg de 50 gram gemalen kaas toe en roer om - laat niet meer koken
- Breng op smaak met peper en zout
- Voeg de garnalen toe
- Vul de mini bladerdeegjes op met de vulling en bestrooi met de fijn gehakte gemalen kaas
- Warm op in de oven en laat kort gratineren