Pannacotta van mango met passievruchten

(Dit recept is voor vier personen)
  • Pannacotta van mango met passievruchten
Bekijk andere recepten met

Ingrediƫnten

Bereiding

  • Schil de mango en snij deze in stukken
  • Pureer samen met het citroensap en de suiker
  • Snij het vanillestokje open en schraap het uit
  • Week de gelatine in koud water
  • Verwarm de room samen met de uitgeschraapte vanille en de vanillestok
  • Laat hierin de geweekte gelatine oplossen
  • Laat de room afkoelen ( opgelet niet laten opstijven )
  • Voeg hieraan de gepureerde mango toe en haal de vanillestok eruit
  • Schenk het mengsel in de champagneglazen en laat opstijven in de koelkast ( best een nacht )
  • Snij de passievruchten in twee en haal deze leeg
  • Verdeel de pitjes over de glazen en werk af met een halve aardbei en een muntblaadje

Download en print de PDF-versie van dit recept: