Bekijk andere recepten met
Ingrediƫnten
- 1/4 liter room
- 3 gelatineblaadjes
- 1/2 vanillestok
- 1 rijpe mango
- 50 gram suiker
- sap van 1/2 citroen
- 2 passievruchten
- 4 muntblaadjes
- 2 aardbeien
- 4 champagneglazen
Bereiding
- Schil de mango en snij deze in stukken
- Pureer samen met het citroensap en de suiker
- Snij het vanillestokje open en schraap het uit
- Week de gelatine in koud water
- Verwarm de room samen met de uitgeschraapte vanille en de vanillestok
- Laat hierin de geweekte gelatine oplossen
- Laat de room afkoelen ( opgelet niet laten opstijven )
- Voeg hieraan de gepureerde mango toe en haal de vanillestok eruit
- Schenk het mengsel in de champagneglazen en laat opstijven in de koelkast ( best een nacht )
- Snij de passievruchten in twee en haal deze leeg
- Verdeel de pitjes over de glazen en werk af met een halve aardbei en een muntblaadje