Bekijk andere recepten met
Ingrediënten
- Zelfgemaakt pizzadeeg
- Tomatencoulis voor pizza
- Gorgonzola
- Champignons
- Chorizo
- Gemalen mozarella kaas
- Spinazie
- Olijfolie
- Pizzakruiden
Bereiding
- Maak het verse pizzadeeg ( of neem kant-en-klare uit het warenhuis )
- Maak de tomatencoulis voor de pizza
- Verwarm de oven voor op 220° C
- Snij de champignons in schijven en bak deze kort maar krachtig aan
- Stoof de spinazie aan gedurende ongeveer 2 minuten
- Bestrijk de pizzabodems met de tomatencoulis ( ongeveer 1 grote pollepel per pizza )
- Strooi hierover de gemalen mozarella kaas
- Beleg de pizza's met de champignons, de spinazie, de chorizo en de gorgonzola
- Besprenkel met wat olijfolie
- Bestrooi met de pizzakruiden
- Zet de pizza gedurende ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven