Opmerking en tips
Tip : de wortel wordt aan deze saus toegevoegd zodat dit maagproblemen voorkomt bij het eten van paprika's
Bekijk andere recepten met
Ingrediënten
- 1 kilogram tomaten
- 1 kilogram ajuinen
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 250 gram champignons
- 1 wortel
- Boter
- Peper en zout
- Cayennepeper
- Paprikapoeder
Bereiding
- Emondeer de tomaten en snij deze in kleine stukjes
- Snij de ajuinen in kleine stukjes
- Schil de paprika's en snij ook deze in kleine stukjes
- Schil de wortel en snij deze in kleine stukjes
- Kuis de champignons en snij in fijne schijfjes en stoof deze even apart aan
- Smelt wat boter in een kom en voeg hieraan de ajuintjes toe en laat deze glazig worden
- Voeg de wortel en de paprika's toe en laat mee aanstoven
- Voeg de tomatenblokjes toe en laat verder sudderen op een licht vuurtje gedurende ongeveer 40 minuten
- Kruid af met peper en zout, wat cayennepeper en het paprikapoeder
- Voeg op het einde de champignons toe en laat deze nog even mee sudderen