Provençaalse saus

(Dit recept is voor één persoon)
  • Provençaalse saus
  • Provençaalse saus

Opmerking en tips

Tip : de wortel wordt aan deze saus toegevoegd zodat dit maagproblemen voorkomt bij het eten van paprika's

Bekijk andere recepten met

Ingrediënten

Bereiding

  • Emondeer de tomaten en snij deze in kleine stukjes
  • Snij de ajuinen in kleine stukjes
  • Schil de paprika's en snij ook deze in kleine stukjes
  • Schil de wortel en snij deze in kleine stukjes
  • Kuis de champignons en snij in fijne schijfjes en stoof deze even apart aan
  • Smelt wat boter in een kom en voeg hieraan de ajuintjes toe en laat deze glazig worden
  • Voeg de wortel en de paprika's toe en laat mee aanstoven
  • Voeg de tomatenblokjes toe en laat verder sudderen op een licht vuurtje gedurende ongeveer 40 minuten
  • Kruid af met peper en zout, wat cayennepeper en het paprikapoeder
  • Voeg op het einde de champignons toe en laat deze nog even mee sudderen