Bekijk andere recepten met
Ingrediƫnten
Bereiding
- Snij de prei en de wortel in julienne en stoof glazig in boter ( eventueel een beetje water toevoegen ) en kruid met peper en zout
- Pel de scampi's maar laat er het staartje aan en snij ze vanaf het midden in twee, verwijder het darmkanaal
- Bak de scampi's kort en krachtig in hete olie in een antikleefpan
- Neem de scampi's uit de pan en hou ze warm
- Fruit in dezelfde olie de fijn gesneden ajuin glazig
- Bestrooi de ajuin met de kerriepoeder en blus met de room en de ketchup
- Laat de saus lichtjes inkoken tot sausdikte en breng verder op smaak met peper, zout en de kerriepoeder
- Laat de scampi's nog even opwarmen in de saus
- Leg in het midden van het bord de julienne van groenten, schik rondom de scampi's met de saus
- Versier met de fijn gehakte bieslook
- Dien op met stokbrood