Spaghetti Bolognaise

(Dit recept is voor vier personen)
  • Spaghetti Bolognaise
Bekijk andere recepten met

Ingrediënten

Bereiding

  • Snij de ajuin fijn
  • Snij de wortel in brunoise
  • Snij de courgette in brunoise
  • Snij de champignons in halve schijfjes
  • Fruit de ajuin en wortel in olijfolie en voeg het gehakt toe
  • Roer het gehakt los in de groenten
  • Voeg de in brunoise gesneden paprika's toe en stoof aan bij de rest
  • Voeg de geperste look, de gepelde tomaten, de tomatenpuree, de champignons en de courgette toe
  • Kruid met peper, zout, cayennepeper, spaghettikruiden ( 1 à 2 eetlepels ), basilicum en oregano
  • Laat de saus zachtjes stoven tot alles gaar is
  • Kook de spaghetti gaar volgens de aangeduide tijd op de verpakking
  • Giet de spaghetti in een vergiet en meng er eventueel een beetje olijfolie onder om het kleven tegen te gaan
  • Verdeel de spaghetti over de diepe borden en verdeel hierover de saus
  • Bestrooi met de gemalen kaas en dien onmiddellijk op