Bekijk andere recepten met
Ingrediënten
- Zelfgemaakt pizzadeeg
- Tomatencoulis voor pizza
- Gemarineerde artisjokken
- Salami
- Gekookte ham
- Champignons
- Paprikareepjes
- Gemalen mozarella kaas
- Ansjovis
- Kappertjes
- Olijven
- Olijfolie
- Pizzakruiden
Bereiding
- Maak de verse pizzadeeg ( of neem kant-en-klare uit het warenhuis )
- Maak de tomatencoulis voor pizza
- Verwarm de oven voor op 220° C
- Snij de champignons in schijven en bak deze kort maar krachtig aan
- Fruit de paprikareepjes even aan
- Bestrijk de pizzabodems met de tomatencoulis ( ongeveer 1 grote pollepel per pizza )
- Strooi hierover de gesmolten mozarella kaas
- Beleg de pizza's met de champignons, de paprikareepjes, de ansjovis, de kappertjes, de salami en ham en de olijven
- Besprenkel met wat olijfolie
- Bestrooi met de pizzakruiden
- Zet de pizza gedurende ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven